100% natuurlijke oliën
over ons

De duurzame werkwijze van TRANSDUCE.

Wij transformeren het concept van aromatherapie in een lifestyle ervaring. We willen mensen dagelijks inspireren om de kracht van natuurlijke geuren te omarmen, met een diepgaande en blijvende impact op zowel de samenleving als onze planeet als doel.

Rebeca & Kimberlynn van TRANSDUCE.
aanpak
Assortiment geurmarketing producten
aanpak

Bij TRANSDUCE focussen wij op een betrokken en persoonlijke aanpak

Bij ons staat betrokkenheid en een persoonlijke aanpak centraal in alles wat we doen. We willen dat onze klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen. Dit betekent dat we actief luisteren naar hun wensen en behoeften en streven naar oplossingen die specifiek zijn afgestemd op hun unieke situatie. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties en nemen de tijd om onze klanten echt te begrijpen.

Ontvang geuradvies op maat
aanpak
aanpak

En daarbij geven wij om de natuur met duurzame geuren en verpakkingen.

Verantwoordelijkheid is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en streven naar natuurlijke oplossingen in alles wat we doen. Dit komt niet alleen terug in onze geuren, maar ook in onze verpakkingen. Onze geuren worden zorgvuldig geselecteerd uit natuurlijke bronnen en essentiële oliën, met aandacht voor zowel de kwaliteit van de geur als de impact op het milieu. Onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, wat bijdraagt aan een schonere planeet.

Geurmarketing geur - Feel van TRANSDUCE.
aanpak
Interieur parfume van TRANSDUCE.
aanpak

Flexibiliteit om samen te groeien

We begrijpen dat zowel onze klanten als ons bedrijf voortdurend evolueren. Daarom omarmen we flexibiliteit als een kernwaarde. We zijn bereid om samen met onze klanten te groeien, om nieuwe uitdagingen aan te gaan en kansen te benutten. We streven naar continue verbetering en aanpassing aan de veranderende behoeften van onze klanten en de markt. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst en zetten we stappen om samen te groeien.

Ontvang geuradvies op maat
over ons
over ons

Het verhaal achter het ontstaan van TRANSDUCE.

Onze visie begon niet in maart 2020, maar al in 2009, een jaar nadat wij elkaar hadden leren kennen op de middelbare school in Zoetermeer. Liefde op het eerste gezicht, een uniek verschijnsel dat niet iedereen meemaakt in het leven, maar wij hebben mogen ervaren in 2008 als vriendinnen. Door onze multiculturele achtergronden begrepen wij elkaar en hielden wij veel van dezelfde normen en waarden hoog waardoor wij wisten dat wij op een dag samen iets zouden ondernemen. 

In maart 2020 kwam Kimberlynn’s passie voor etherische olie samen met de voorliefde voor ondernemerschap van Rebeca. Na het ontwikkelen van een eigen moderne high-tech diffuser, is ons portfolio aan diensten en producten verbreed op basis van de behoefte vanuit onze gewaardeerde klanten.

Rebeca en Kimberlynn
meet the team

Rebeca

Rebeca Barbulescu
Co-founder & directorKlap uit

"Mijn opvoeding, geworteld in zowel de Roemeense als Nederlandse cultuur, heeft me geleerd om te streven naar geluk, zelfs als dat het nemen van risico's omvat. Gedurende mijn tijd op Hotelschool Den Haag en Nyenrode heb ik alle facetten van het ondernemerschap ontdekt, hoe je een florerend bedrijf kunt opbouwen en laten gedijen. Mijn focus lag op het smeden van een formule die niet alleen geschikt is voor B2B en B2C verkoop, maar ook om diepgaande persoonlijke verbindingen te leggen met individuen en organisaties. Mijn doel is om de menselijke ervaring te verrijken met een product dat gebaseerd is op inzichten uit de psychologie."

Kimberlynn

Kimberlynn Nina Chaves
Co-founder & directorKlap uit

"Vanwege mijn Portugese roots en het wonen in verschillende landen Frankrijk, Nederland en Algerije, wist ik al vroeg dat een internationale omgeving onmisbaar zou zijn voor mijn (werk)geluk. Mijn ouders hebben altijd een enorme drive aan mij overgedragen om het beste uit elke situatie te halen; daarom is het glas altijd half vol en is er voor iedere uitdaging een oplossing. Na het behalen van mijn Masters aan de Universiteit Leiden, voelde ik de drang om te gaan ondernemen, mijn creativiteit te uiten en probleemoplossende vaardigheden te benutten. Dit heeft zich vertaald in TRANSDUCE, waar mijn passie voor etherische oliën en de nadruk op hun verbeterende effecten op het menselijk psyche en zenuwstelsel tot uiting komen."

Maak duurzame geurmarketing onderdeel van je brand
Maak duurzame geurmarketing onderdeel van je brand

De essentiële oliën van TRANSDUCE. worden op een duurzame en ethische manier uitgevoerd. De verwerving van onze oliën wordt gedaan in samenwerking met lokale boeren over de hele wereld (afhankelijk van de specifieke locatie waar onze ingrediënten het beste gedijen). Deze boeren werken in familiebedrijven en ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten, wat helpt om hun gemeenschappen te ondersteunen en dat waardevolle "savoir faire" te behouden. Bovendien voldoet het inkoopproces aan strenge Europese wetgeving. Hierdoor zijn de oliën 100% natuurlijk, van de hoogste kwaliteit en vrij van microplastics. 

Met meer dan 45 jaar ervaring zorgt ons inkoopteam voor veilige en betrouwbare producten die niet alleen goed zijn voor ons welzijn, maar ook goed zijn voor de planeet en de gemeenschappen waar onze grondstoffen groeien.

Ik wil persoonlijk geuradvies ontvangen
awards

Red Dot Awards 2023, genomineerd

Red Dot Awards 2023, genomineerd

IF Award 2023, gewonnen

IF Award 2023, gewonnen