Blad van een plant
wat wij bieden

Unieke merken, unieke benaderingen

Bij TRANSDUCE geloven we in de kracht van unieke geurverhalen. Twee merken zijn niet hetzelfde, dus behandelen wij ook onze klanten niet op dezelfde manier. Onze 100% 'made to measure' aanpak zorgt ervoor dat elke geurervaring speciaal is, afgestemd op jouw visie en behoeften van jouw merk.

Interieur parfum van TRANSDUCE.

Stap 1: Geurcreatie voor de ideale merkbeleving

Wij geven onze klanten de vrijheid en flexibiliteit om een eigen unieke geur ervaring te ontwikkelen.

optie 1

Creëer je eigen geur

optie 1

De specialiteit van TRANSDUCE. is het vertalen van jouw merkprofiel naar een onzichtbaar visitekaartje. Een eigen geur die perfect bij de visie van het bedrijf past. Een traject van 5 maanden waarin ons team van deskundigen nauw samenwerkt met jou om tot het perfecte resultaat te komen.

100% natuurlijke oliën
optie 2

Kies uit onze geurcollectie

optie 2

Als je de voorkeur geeft aan een reeds samengestelde geur, bieden we een uitgebreide collectie geuren waaruit je kunt kiezen. Elk van onze geuren is zorgvuldig geselecteerd en samengesteld voor een uitzonderlijke geurervaring.

100% natuurlijke oliën van TRANSDUCE.

Stap 2: Vertaal je geur naar producten en zorg voor merkherkenning

Nadat je je geur hebt gekozen, kun je deze vertalen naar verschillende producten die aansluiten bij jouw merkbeleving.

optie 1

Geurmachines

optie 1

Breng je geur tot leven met onze bekroonde geurmachines, ontworpen om de perfecte geurverspreiding te bieden. Of je nu een winkel, kantoor of hotel hebt, onze geurmachines zijn de ideale aanvulling voor elke ruimte.

TRANSDUCE. difuser
optie 2

White label fragrances

optie 2

Geef een upgrade aan je branding en laat je geur ook buiten de ruimte tot uiting komen. Wij bieden een breed assortiment aan geurproducten, waaronder pillow sprays, housekeeping sprays, home perfumes en meer.

Geurstokjes van TRANSDUCE.
optie 3

Personal care products

optie 3

Bouw aan je merkloyaliteit door jouw geur te vertalen naar persoonlijke verzorgingsproducten. Ideaal om aan gasten of klanten mee te geven of te verkopen, zodat zij verbonden blijven met jouw merk. Van shampoo’s tot handzeep en van deodorant tot bodylotions, onze producten zorgen voor een subtiele merkherkenning gedurende de dag.

TRANSDUCE. zeeppomp en hand lotion
TR.Society
TR.Society

Bij TRANSDUCE geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Zodra je met ons samenwerkt, word je automatisch lid van de TR.Society. Als lid profiteer je van exclusieve voordelen, waaronder:

Persoonlijke Aandacht: Ons toegewijde team staat altijd klaar om naar je wensen te luisteren en je persoonlijke begeleiding te bieden.

Workshops & Events: Doe mee aan workshops en evenementen om meer te leren over de wereld van geuren en hun impact op merkbeleving.

Consultancy: Ontvang deskundig advies om de kracht van geurmarketing optimaal te benutten.

contacteer ons en word lid

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op.

faq
Zijn er voorschriften voor geurmarketing?Klap uit

Voorschriften voor geurmarketing kunnen variëren per locatie en branche. Het is essentieel om op de hoogte te zijn van eventuele lokale richtlijnen, vooral in de gezondheidszorg of openbare ruimtes, en te zorgen voor naleving van juridische en ethische overwegingen met betrekking tot geurmarketingpraktijken.

Werkt geurmarketing echt?Klap uit

Ja, geurmarketing is zeer effectief wanneer deze strategisch en op natuurlijke wijze wordt toegepast. Talloze onderzoeken en praktijkvoorbeelden tonen de invloed ervan op het consumentengedrag aan, waaronder een langere verblijfstijd, verbeterde merkherinnering en een hogere koopintentie. Natuurlijke en subtiele geuren blijken impactvoller te zijn dan overheersende parfums.

Misvatting: "Geurmarketing draait vooral om geuren verbergen."Klap uit

Hoewel geurmarketing kan helpen om ongewenste geuren in bepaalde omgevingen te verminderen (bijvoorbeeld in toiletten), is het belangrijkste doel ervan om de algehele klantbeleving te verbeteren, emotionele banden te creëren en gedrag te beïnvloeden in plaats van alleen onaangename geuren te maskeren. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat essentiële oliën antiseptische eigenschappen hebben, wat betekent dat ze de lucht zuiveren.

Misvatting: "Geurmarketing draait alleen om dingen lekker laten ruiken."Klap uit

Hoewel aangename geuren er deel van uitmaken, gaat geurmarketing veel verder. Het gaat erom specifieke geuren strategisch te gebruiken om emoties te beïnvloeden, een ambiance te creëren, branding te versterken en uiteindelijk gewenst gedrag te stimuleren.

Misvatting: "One-size-fits-all geuren werken voor iedereen."Klap uit

Geurvoorkeuren zijn zeer subjectief. Wat voor het ene bedrijf of individu werkt, werkt mogelijk niet voor een ander. Personalisatie is essentieel in geurmarketing, en begrip van de voorkeuren van uw doelgroep is cruciaal voor succes.

Kan geurmarketing werken voor mijn bedrijf?Klap uit

Geurmarketing kan worden aangepast aan verschillende sectoren en bedrijfstypen, van detailhandel en horeca tot gezondheidszorg en kantoren. Het gaat erom een op maat gemaakte geurervaring te creëren die aansluit bij uw merk en doelstellingen. Raadpleging van onze juiste experts kan helpen bepalen of het geschikt is voor uw bedrijf.

Misvatting: "Geurmarketing is een eenmalige inspanning."Klap uit

Geurmarketing is een voortdurende strategie die regelmatige evaluatie en aanpassing vereist. Klantvoorkeuren, markttrends en bedrijfsdoelstellingen kunnen veranderen, dus het is belangrijk om uw geurmarketing benadering voortdurend aan te passen voor optimale resultaten. Bij TRANSDUCE. richten we ons niet alleen op één geurervaring, we zoeken naar meerdere manieren en paden om het productportfolio onder een eigen label uit te breiden.

Is geurmarketing opdringerig of kan het allergieën veroorzaken?Klap uit

Geurmarketing moet worden ontworpen met aandacht voor mogelijke gevoeligheden en allergieën. Hoogwaardige geurmateriaal en goed beheerde verspreidingssystemen kunnen het risico op allergische reacties minimaliseren. Natuurlijke geuren hebben zich bewezen als hulpmiddel bij de gezondheid en zijn daarom niet de oorzaak van grote allergische reacties.