Geurbeleving zorg

Verbeter de geurbeleving in de zorg of kliniek met TRANSDUCE.

Met geurmarketing van TRANSDUCE. verbeter je de geurbeleving in de zorg. Hiermee verbeter je niet alleen de omgeving voor jouw patiënten, maar ook voor het personeel en alle betrokkenen.

 • Het gebruik van geur zorgt voor een angstafname van 74% bij patiënten.
 • Voorkom onaangename geuren met onze luchtzuiverende etherische oliën.
 • Draag bij aan de productiviteit van jouw zorgpersoneel.
Ik wil geuradvies op maat
TRANSDUCE. zeeppomp cleansing hand wash en hand creme
Het geuren van een wachtruimte met natuurlijke geuren resulteert in een afname van 74% van de angst bij patiënten.
Gang van een zorghotel

Laat positiviteit bloeien door middel van geur in de zorg

Medische klinieken en zorgcentra roepen vaak negatieve associaties op, variërend van lange wachttijden tot onzekerheid, angst en zenuwen. De overheersende geur van desinfectiemiddelen draagt bij aan deze algehele negatieve ervaring. Helaas beïnvloedt dit de patiënten, waardoor zij met tegenzin naar volgende afspraken komen. Wist je dat maar liefst 1 op de 4 mensen angst ervaart om naar het ziekenhuis te gaan, wat leidt tot het vermijden van medische instellingen?

Het gebruik van natuurlijke geuren in zorgomgevingen kan hier verandering in brengen. Onze 100% natuurlijke geuren hebben een positieve invloed op patiënten, medewerkers en zorgverleners. Een doeltreffende aanpak is het implementeren van natuurlijke geuren in de wachtruimte, zoals lavendel of mandarijn. Zo kunnen zowel patiënten als medewerkers profiteren van de kalmerende effecten van deze geuren, waardoor gevoelens van onzekerheid, stress en angst verminderen. Dit resulteert uiteindelijk in een positieve en ontspannende gezondheidservaring voor alle betrokkenen.

Patiënten die een MRI ondergaan, ervaren 63% minder angst dankzij de toepassing van aromatherapie

Transformeer de beleving in medische instellingen met duurzame geuren

De inkoop en selectie van essentiële oliën gebeurt op een duurzame en ethische manier. Dit gebeurt namelijk bij lokale boeren over de hele wereld (afhankelijk van de specifieke plek waar onze ingrediënten het beste groeien). Deze boeren werken veelal in familiebedrijven en krijgen een eerlijke prijs voor hun producten. Wat helpt hun gemeenschappen te ondersteunen en de waardevolle ‘savoir faire’ in stand te houden.

Bovendien voldoet het inkoopproces aan strikte Europese wetgeving, waardoor wordt gegarandeerd dat de oliën 100% natuurlijk, vrij van microplastic en van de hoogste kwaliteit zijn. Met meer dan 45 jaar ervaring zorgt ons inkoopteam voor duurzame geuren en 100% biologisch afbreekbare verpakkingen.

Ik wil geuradvies op maat
TRANSDUCE. geur relax
PRODUCTEN
 • Interieur perfume
 • Housekeeping sprays
 • Pillow sprays
 • Geurmachines
 • Personal care producten
PRODUCTKENMERKEN
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Bespoke & belevingsgericht
 • Antiseptisch & Luchtzuiverend
klantenportfolio

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op.

faq
Zijn er voorschriften voor geurmarketing?Klap uit

Voorschriften voor geurmarketing kunnen variëren per locatie en branche. Het is essentieel om op de hoogte te zijn van eventuele lokale richtlijnen, vooral in de gezondheidszorg of openbare ruimtes, en te zorgen voor naleving van juridische en ethische overwegingen met betrekking tot geurmarketingpraktijken.

Werkt geurmarketing echt?Klap uit

Ja, geurmarketing is zeer effectief wanneer deze strategisch en op natuurlijke wijze wordt toegepast. Talloze onderzoeken en praktijkvoorbeelden tonen de invloed ervan op het consumentengedrag aan, waaronder een langere verblijfstijd, verbeterde merkherinnering en een hogere koopintentie. Natuurlijke en subtiele geuren blijken impactvoller te zijn dan overheersende parfums.

Misvatting: "Geurmarketing draait vooral om geuren verbergen."Klap uit

Hoewel geurmarketing kan helpen om ongewenste geuren in bepaalde omgevingen te verminderen (bijvoorbeeld in toiletten), is het belangrijkste doel ervan om de algehele klantbeleving te verbeteren, emotionele banden te creëren en gedrag te beïnvloeden in plaats van alleen onaangename geuren te maskeren. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat essentiële oliën antiseptische eigenschappen hebben, wat betekent dat ze de lucht zuiveren.

Misvatting: "Geurmarketing draait alleen om dingen lekker laten ruiken."Klap uit

Hoewel aangename geuren er deel van uitmaken, gaat geurmarketing veel verder. Het gaat erom specifieke geuren strategisch te gebruiken om emoties te beïnvloeden, een ambiance te creëren, branding te versterken en uiteindelijk gewenst gedrag te stimuleren.

Misvatting: "One-size-fits-all geuren werken voor iedereen."Klap uit

Geurvoorkeuren zijn zeer subjectief. Wat voor het ene bedrijf of individu werkt, werkt mogelijk niet voor een ander. Personalisatie is essentieel in geurmarketing, en begrip van de voorkeuren van uw doelgroep is cruciaal voor succes.

Kan geurmarketing werken voor mijn bedrijf?Klap uit

Geurmarketing kan worden aangepast aan verschillende sectoren en bedrijfstypen, van detailhandel en horeca tot gezondheidszorg en kantoren. Het gaat erom een op maat gemaakte geurervaring te creëren die aansluit bij uw merk en doelstellingen. Raadpleging van onze juiste experts kan helpen bepalen of het geschikt is voor uw bedrijf.

Misvatting: "Geurmarketing is een eenmalige inspanning."Klap uit

Geurmarketing is een voortdurende strategie die regelmatige evaluatie en aanpassing vereist. Klantvoorkeuren, markttrends en bedrijfsdoelstellingen kunnen veranderen, dus het is belangrijk om uw geurmarketing benadering voortdurend aan te passen voor optimale resultaten. Bij TRANSDUCE. richten we ons niet alleen op één geurervaring, we zoeken naar meerdere manieren en paden om het productportfolio onder een eigen label uit te breiden.

Is geurmarketing opdringerig of kan het allergieën veroorzaken?Klap uit

Geurmarketing moet worden ontworpen met aandacht voor mogelijke gevoeligheden en allergieën. Hoogwaardige geurmateriaal en goed beheerde verspreidingssystemen kunnen het risico op allergische reacties minimaliseren. Natuurlijke geuren hebben zich bewezen als hulpmiddel bij de gezondheid en zijn daarom niet de oorzaak van grote allergische reacties.