Geurbeleving winkel

Een vertrouwd gevoel met geurbeleving in jouw winkel

Met geurmarketing van TRANSDUCE. verbeter je de geurbeleving in jouw winkel. Je verleidt klanten op een innovatieve manier naar je winkel. Dit bezoek verhoogt de kans dat ze worden omgezet naar betalende en terugkerende klanten.

 • Overtuig klanten om meer geld uit te geven.
 • Voorkom onaangename geuren met onze luchtzuiverende etherische oliën.
 • Verbeter de geurbeleving in jouw winkel en verhoog je omzet.
Ik wil geuradvies op maat
TRANSDUCE. zeeppomp cleansing hand wash en hand creme
60% van de shoppers neemt beslissingen in minder dan 4 seconden, waarbij geur de eerste indruk creëert.
Gang van een zorghotel

Geur als marketingmiddel: Laat zintuigen ontwaken met onze betoverende geuren

Betover je klanten met de natuurlijke kracht van onze subtiele geuren. Onze geurmarketing tilt de zintuiglijke beleving naar nieuwe hoogten, verleidt klanten om je winkel binnen te stappen en moedigt hen aan om meer te besteden. Dit resulteert niet alleen in dat klanten langer in de winkel blijven, maar ook in het versterken van een trouwe klantenkring die je merk omarmt. Bij TRANSDUCE. excelleren we in het ontwikkelen van geuren die naadloos aansluiten bij de essentie van onze klanten. In een zeer competitieve retailomgeving is het cruciaal voor bedrijven om innovatieve manieren te vinden om klanten aan te trekken. Wil je ontdekken hoe wij dit realiseren? Wij horen graag van je en wij presenteren graag onze verrassende geurige oplossingen.

Patiënten die een MRI ondergaan, ervaren 63% minder angst dankzij de toepassing van aromatherapie

SubHeading...

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Ik wil geuradvies op maat
TRANSDUCE. geur relax
referenties
Vorige
Volgende

Max Health Club werkt nauw samen met Transduce om het clubgevoel in een geur over te brengen naar onze leden. Het doel is om een gevoel van thuiskomen en een plek waar je graag meerdere keren per week wilt terugkomen, te creëren. Transduce is erin geslaagd dit gevoel vast te leggen in een echte Max-geur.

- Jacco Helmink, eigenaar Max Health Club

PRODUCTEN
 • Interieur perfume
 • Housekeeping sprays
 • Pillow sprays
 • Geurmachines
 • Personal care producten
PRODUCTKENMERKEN
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Bespoke & belevingsgericht
 • Antiseptisch & Luchtzuiverend
klantenportfolio

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op.

faq
Zijn er voorschriften voor geurmarketing?Klap uit

Voorschriften voor geurmarketing kunnen variëren per locatie en branche. Het is essentieel om op de hoogte te zijn van eventuele lokale richtlijnen, vooral in de gezondheidszorg of openbare ruimtes, en te zorgen voor naleving van juridische en ethische overwegingen met betrekking tot geurmarketingpraktijken.

Werkt geurmarketing echt?Klap uit

Ja, geurmarketing is zeer effectief wanneer deze strategisch en op natuurlijke wijze wordt toegepast. Talloze onderzoeken en praktijkvoorbeelden tonen de invloed ervan op het consumentengedrag aan, waaronder een langere verblijfstijd, verbeterde merkherinnering en een hogere koopintentie. Natuurlijke en subtiele geuren blijken impactvoller te zijn dan overheersende parfums.

Misvatting: "Geurmarketing draait vooral om geuren verbergen."Klap uit

Hoewel geurmarketing kan helpen om ongewenste geuren in bepaalde omgevingen te verminderen (bijvoorbeeld in toiletten), is het belangrijkste doel ervan om de algehele klantbeleving te verbeteren, emotionele banden te creëren en gedrag te beïnvloeden in plaats van alleen onaangename geuren te maskeren. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat essentiële oliën antiseptische eigenschappen hebben, wat betekent dat ze de lucht zuiveren.

Misvatting: "Geurmarketing draait alleen om dingen lekker laten ruiken."Klap uit

Hoewel aangename geuren er deel van uitmaken, gaat geurmarketing veel verder. Het gaat erom specifieke geuren strategisch te gebruiken om emoties te beïnvloeden, een ambiance te creëren, branding te versterken en uiteindelijk gewenst gedrag te stimuleren.

Misvatting: "One-size-fits-all geuren werken voor iedereen."Klap uit

Geurvoorkeuren zijn zeer subjectief. Wat voor het ene bedrijf of individu werkt, werkt mogelijk niet voor een ander. Personalisatie is essentieel in geurmarketing, en begrip van de voorkeuren van uw doelgroep is cruciaal voor succes.

Kan geurmarketing werken voor mijn bedrijf?Klap uit

Geurmarketing kan worden aangepast aan verschillende sectoren en bedrijfstypen, van detailhandel en horeca tot gezondheidszorg en kantoren. Het gaat erom een op maat gemaakte geurervaring te creëren die aansluit bij uw merk en doelstellingen. Raadpleging van onze juiste experts kan helpen bepalen of het geschikt is voor uw bedrijf.

Misvatting: "Geurmarketing is een eenmalige inspanning."Klap uit

Geurmarketing is een voortdurende strategie die regelmatige evaluatie en aanpassing vereist. Klantvoorkeuren, markttrends en bedrijfsdoelstellingen kunnen veranderen, dus het is belangrijk om uw geurmarketing benadering voortdurend aan te passen voor optimale resultaten. Bij TRANSDUCE. richten we ons niet alleen op één geurervaring, we zoeken naar meerdere manieren en paden om het productportfolio onder een eigen label uit te breiden.

Is geurmarketing opdringerig of kan het allergieën veroorzaken?Klap uit

Geurmarketing moet worden ontworpen met aandacht voor mogelijke gevoeligheden en allergieën. Hoogwaardige geurmateriaal en goed beheerde verspreidingssystemen kunnen het risico op allergische reacties minimaliseren. Natuurlijke geuren hebben zich bewezen als hulpmiddel bij de gezondheid en zijn daarom niet de oorzaak van grote allergische reacties.