Geurbeleving hotel

Een vertrouwd gevoel met geurbeleving in je hotel

In de wereld van hotellerie zijn effectieve merkcommunicatie en gepersonaliseerde ervaringen onmisbaar. Door middel van onze unieke geurcreatie versterken wij de geurbeleving in hotels en dragen wij bij aan het opbouwen van merkloyaliteit.

 • Voorkom onaangename geuren met onze luchtzuiverende etherische oliën.
 • Verbeter de geurbeleving in jouw hotel
 • Verbeter de ervaring en reputatie van jouw hotel
Ontvang geuradvies op maat
TRANSDUCE. Rest geur voor hotels
67% van de gasten klaagt over slechte hotel geuren.
Strand van een hotel in het buitenland

Differentieer jouw hotel(s) met een onzichtbare touch door middel van geurmarketing.

Verwen jouw hotelgasten met een subtiele aandacht die hun verblijf onvergetelijk maakt. Door de verfijnde zintuigen van jouw gasten te prikkelen, verhef je de beleving naar een nieuwe dimensie van luxe en ongeëvenaarde kwaliteit. Ontdek de verfijnde kracht van natuurlijke geuren om de essentie van jouw merkidentiteit te omarmen.

Bij TRANSDUCE. zijn wij toegewijd aan het ontwikkelen van geuren die perfect aansluiten bij de essentie van onze gewaardeerde klanten. Onze diepgaande gesprekken onthullen de unieke doelstellingen, klantengroepen en identiteit van hun merk. Deze exclusieve samenwerking stelt ons in staat om op maat gemaakte geurbelevingen te creëren, geheel op maat van hun verfijnde behoeften en smaak.

91% van de hotelgasten ervaart een aangename geur als positief.
referenties
Vorige
Volgende

"De dames van Transduce. begrepen ons merkconcept en vertaalden het naar twee mogelijke huisgeuren voor een van onze recentste projecten. Hoewel het merkconcept hetzelfde is, slaagden ze erin om de essentie en de lokale inspiratie in twee compleet verschillende geuren vast te leggen. De ene is heel fris, subtiel en verleidelijk, terwijl de andere erg gelaagd is en een belichaming van de klassieke Nederlandse glorie. Gedurende het hele proces waren ze zeer professioneel en klantgericht. We zijn blij met de samenwerking en de twee unieke geuren."

- Stephan Stokkermans, Algemeen Directeur Grand Hotel Huis ter Duin

De dames van TRANSDUCE. begrepen echt ons merkconcept en vertaalden het naar twee mogelijke house blends voor een van onze nieuwste projecten. Hoewel het merkconcept hetzelfde is, waren ze in staat om de essentie en de lokale inspiratie in twee volledig verschillende geuren vast te leggen. De ene is erg fris, subtiel en verleidelijk, terwijl de andere erg gelaagd is en een belichaming van de klassieke Nederlandse glorie. Gedurende het hele proces waren ze zeer professioneel en klantgericht. We zijn blij met de samenwerking en de twee unieke geuren.

-Paul Geertman, Oprichter Aedes

PRODUCTEN
 • Interieur perfume
 • Housekeeping sprays
 • Pillow sprays
 • Geurmachines
 • Personal care producten
PRODUCTKENMERKEN
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Bespoke & belevingsgericht
 • Antiseptisch & Luchtzuiverend
klantenportfolio

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op.

faq
Zijn er voorschriften voor geurmarketing?Klap uit

Voorschriften voor geurmarketing kunnen variëren per locatie en branche. Het is essentieel om op de hoogte te zijn van eventuele lokale richtlijnen, vooral in de gezondheidszorg of openbare ruimtes, en te zorgen voor naleving van juridische en ethische overwegingen met betrekking tot geurmarketingpraktijken.

Werkt geurmarketing echt?Klap uit

Ja, geurmarketing is zeer effectief wanneer deze strategisch en op natuurlijke wijze wordt toegepast. Talloze onderzoeken en praktijkvoorbeelden tonen de invloed ervan op het consumentengedrag aan, waaronder een langere verblijfstijd, verbeterde merkherinnering en een hogere koopintentie. Natuurlijke en subtiele geuren blijken impactvoller te zijn dan overheersende parfums.

Misvatting: "Geurmarketing draait vooral om geuren verbergen."Klap uit

Hoewel geurmarketing kan helpen om ongewenste geuren in bepaalde omgevingen te verminderen (bijvoorbeeld in toiletten), is het belangrijkste doel ervan om de algehele klantbeleving te verbeteren, emotionele banden te creëren en gedrag te beïnvloeden in plaats van alleen onaangename geuren te maskeren. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat essentiële oliën antiseptische eigenschappen hebben, wat betekent dat ze de lucht zuiveren.

Misvatting: "Geurmarketing draait alleen om dingen lekker laten ruiken."Klap uit

Hoewel aangename geuren er deel van uitmaken, gaat geurmarketing veel verder. Het gaat erom specifieke geuren strategisch te gebruiken om emoties te beïnvloeden, een ambiance te creëren, branding te versterken en uiteindelijk gewenst gedrag te stimuleren.

Misvatting: "One-size-fits-all geuren werken voor iedereen."Klap uit

Geurvoorkeuren zijn zeer subjectief. Wat voor het ene bedrijf of individu werkt, werkt mogelijk niet voor een ander. Personalisatie is essentieel in geurmarketing, en begrip van de voorkeuren van uw doelgroep is cruciaal voor succes.

Kan geurmarketing werken voor mijn bedrijf?Klap uit

Geurmarketing kan worden aangepast aan verschillende sectoren en bedrijfstypen, van detailhandel en horeca tot gezondheidszorg en kantoren. Het gaat erom een op maat gemaakte geurervaring te creëren die aansluit bij uw merk en doelstellingen. Raadpleging van onze juiste experts kan helpen bepalen of het geschikt is voor uw bedrijf.

Misvatting: "Geurmarketing is een eenmalige inspanning."Klap uit

Geurmarketing is een voortdurende strategie die regelmatige evaluatie en aanpassing vereist. Klantvoorkeuren, markttrends en bedrijfsdoelstellingen kunnen veranderen, dus het is belangrijk om uw geurmarketing benadering voortdurend aan te passen voor optimale resultaten. Bij TRANSDUCE. richten we ons niet alleen op één geurervaring, we zoeken naar meerdere manieren en paden om het productportfolio onder een eigen label uit te breiden.

Is geurmarketing opdringerig of kan het allergieën veroorzaken?Klap uit

Geurmarketing moet worden ontworpen met aandacht voor mogelijke gevoeligheden en allergieën. Hoogwaardige geurmateriaal en goed beheerde verspreidingssystemen kunnen het risico op allergische reacties minimaliseren. Natuurlijke geuren hebben zich bewezen als hulpmiddel bij de gezondheid en zijn daarom niet de oorzaak van grote allergische reacties.