Geurbeleving in de sportschool

Upgrade de geurbeleving in fitnesscentra met TRANSDUCE.

Met geurmarketing van TRANSDUCE. verbeter je de geurbeleving in jouw fitnessclub en/of wellness. Pak geurproblemen aan met onze 100% natuurlijke oliën en motiveer jouw leden tot het maximale uit henzelf te halen.

 • Voorkom ongewenste geuren met onze luchtzuiverende etherische oliën.
 • Motiveer je leden tijdens hun trainingen.
 • Draag bij aan de productiviteit van jouw personeel.
Ik wil geuradvies op maat
Geurbeleving Fitnesscentra
33% van de mensen gebruikt geen deodorant tijdens het sporten, wat een grote impact heeft op de ervaring van anderen in de sportschool
TRANSDUCE. geurflesje Power

Creëer een grensverleggende geur die de vitaliteit van de sportschoolbezoekers accentueert

Als sportschool of health club eigenaar is het cruciaal om je leden langdurig te behouden en een aangename ervaring te bieden. Met behulp van onze op maat gemaakte geurcreaties creëer je niet alleen een inspirerende ambiance, maar versterk je ook de loyaliteit van je leden en bouw je aan een duurzame merkidentiteit.

Tijdens de Covid-19 pandemie werd de essentie van natuurlijke luchtzuivering benadrukt. Door te zorgen voor een schone, luxueuze en gastvrije omgeving, stimuleer je jouw leden om het uiterste uit zichzelf te halen tijdens hun trainingen. Dit draagt bij aan hun comfort en motivatie. Bovendien garanderen onze 100% natuurlijke geuren niet alleen tevredenheid bij je leden, maar dragen ze ook bij aan de productiviteit, het geluk en de loyaliteit van je medewerkers.

54% toename van motivatie om te sporten na het ruiken van de POWER-geur 33% daling van het stressniveau na het ervaren van een aangename geur.
referenties
Vorige
Volgende

Max Health Club werkt nauw samen met Transduce om het clubgevoel in een geur over te brengen naar onze leden. Het doel is om een gevoel van thuiskomen en een plek waar je graag meerdere keren per week wilt terugkomen, te creëren. Transduce is erin geslaagd dit gevoel vast te leggen in een echte Max-geur.

- Jacco Helmink, eigenaar Max Health Club

PRODUCTEN
 • Interieur perfume
 • Housekeeping sprays
 • Pillow sprays
 • Geurmachines
 • Personal care producten
PRODUCTKENMERKEN
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Bespoke & belevingsgericht
 • Antiseptisch & Luchtzuiverend
klantenportfolio

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op.

faq
Zijn er voorschriften voor geurmarketing?Klap uit

Voorschriften voor geurmarketing kunnen variëren per locatie en branche. Het is essentieel om op de hoogte te zijn van eventuele lokale richtlijnen, vooral in de gezondheidszorg of openbare ruimtes, en te zorgen voor naleving van juridische en ethische overwegingen met betrekking tot geurmarketingpraktijken.

Werkt geurmarketing echt?Klap uit

Ja, geurmarketing is zeer effectief wanneer deze strategisch en op natuurlijke wijze wordt toegepast. Talloze onderzoeken en praktijkvoorbeelden tonen de invloed ervan op het consumentengedrag aan, waaronder een langere verblijfstijd, verbeterde merkherinnering en een hogere koopintentie. Natuurlijke en subtiele geuren blijken impactvoller te zijn dan overheersende parfums.

Misvatting: "Geurmarketing draait vooral om geuren verbergen."Klap uit

Hoewel geurmarketing kan helpen om ongewenste geuren in bepaalde omgevingen te verminderen (bijvoorbeeld in toiletten), is het belangrijkste doel ervan om de algehele klantbeleving te verbeteren, emotionele banden te creëren en gedrag te beïnvloeden in plaats van alleen onaangename geuren te maskeren. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat essentiële oliën antiseptische eigenschappen hebben, wat betekent dat ze de lucht zuiveren.

Misvatting: "Geurmarketing draait alleen om dingen lekker laten ruiken."Klap uit

Hoewel aangename geuren er deel van uitmaken, gaat geurmarketing veel verder. Het gaat erom specifieke geuren strategisch te gebruiken om emoties te beïnvloeden, een ambiance te creëren, branding te versterken en uiteindelijk gewenst gedrag te stimuleren.

Misvatting: "One-size-fits-all geuren werken voor iedereen."Klap uit

Geurvoorkeuren zijn zeer subjectief. Wat voor het ene bedrijf of individu werkt, werkt mogelijk niet voor een ander. Personalisatie is essentieel in geurmarketing, en begrip van de voorkeuren van uw doelgroep is cruciaal voor succes.

Kan geurmarketing werken voor mijn bedrijf?Klap uit

Geurmarketing kan worden aangepast aan verschillende sectoren en bedrijfstypen, van detailhandel en horeca tot gezondheidszorg en kantoren. Het gaat erom een op maat gemaakte geurervaring te creëren die aansluit bij uw merk en doelstellingen. Raadpleging van onze juiste experts kan helpen bepalen of het geschikt is voor uw bedrijf.

Misvatting: "Geurmarketing is een eenmalige inspanning."Klap uit

Geurmarketing is een voortdurende strategie die regelmatige evaluatie en aanpassing vereist. Klantvoorkeuren, markttrends en bedrijfsdoelstellingen kunnen veranderen, dus het is belangrijk om uw geurmarketing benadering voortdurend aan te passen voor optimale resultaten. Bij TRANSDUCE. richten we ons niet alleen op één geurervaring, we zoeken naar meerdere manieren en paden om het productportfolio onder een eigen label uit te breiden.

Is geurmarketing opdringerig of kan het allergieën veroorzaken?Klap uit

Geurmarketing moet worden ontworpen met aandacht voor mogelijke gevoeligheden en allergieën. Hoogwaardige geurmateriaal en goed beheerde verspreidingssystemen kunnen het risico op allergische reacties minimaliseren. Natuurlijke geuren hebben zich bewezen als hulpmiddel bij de gezondheid en zijn daarom niet de oorzaak van grote allergische reacties.