January 2024

Het Ontgrendelen van de Kracht van Geur: Maak Kennis met TRANSDUCE.

Op het kruispunt van innovatie en zintuiglijke verrukking, vind je TRANSDUCE - een bedrijf dat aromatherapie herdefinieert als een “lifestyle” ervaring. Opgericht in maart 2020, midden in de wereldwijde COVID-19 pandemie, kwam TRANSDUCE. naar voren met een missie: mensen inspireren om de kracht van natuurlijke geur elke dag te omarmen en tegelijkertijd een diepgaande en blijvende impact te hebben op de samenleving en het welzijn van onze planeet.

De Geboorte van een Uniek Concept

Het verhaal van TRANSDUCE. begon met een laat telefoongesprek tussen 15 jaar- oude-vrienden Kimberlynn Chaves (29) en Rebeca Barbulescu (28). Kim, geconfronteerd met een bevriezing van de arbeidsmarkt, deelde haar passie voor etherische oliën en aromatherapie met Rebeca. In dat moment werd het zaad van een idee geplant in het hoofd van Rebeca, dat al snel zou uitgroeien tot een uniek en transformerend avontuur.

Deskundigheid zonder grenzen binnen de branche

De deskundigheid van TRANSDUCE. overstijgt de grenzen van de industrie, waardoor het een veelzijdige partner is voor bedrijven in verschillende sectoren. Van geurbeleving voor hotels, restaurants en retail tot kantoren, gezondheidszorg faciliteiten en sportscholen, brengt TRANSDUCE. de magie van geur naar diverse omgevingen. Wat hen onderscheidt, zijn hun kernprincipes:

Natuurlijke Aroma's voor Subtiele Ervaringen: ze gebruiken uitsluitend 100% essentiële oliën, waardoor de geurervaring niet alleen natuurlijk is, maar ook gunstig voor je zenuwstelsel. De geuren zijn geen synthetische kopieën, maar bieden een verfijndere en gezondere zintuiglijke reis.

Diversiteit aan Productaanbiedingen: TRANSDUCE gaat verder dan geuren door een breed scala aan producten aan te bieden, van geurmachines voor ruimtes tot geuren in de vorm van sprays tot voorzieningen.

De TR.Society: Ze hebben de TR.Society gecreëerd, een exclusieve club voor hun gewaardeerde klanten. Het lidmaatschap biedt toegang tot workshops, training, evenementen, kortingen en toegang tot premium producten, waardoor elke klant zich bijzonder voelt.

Opmerkelijke Prestaties en Premium Klanten

Hun toewijding aan excellentie heeft erkenning in de branche opgeleverd. Ze zijn trots op het winnen van de IF-award in 2023 voor hun innovatieve diffuser genaamd The Transducer en zijn ook genomineerd voor de prestigieuze Red Dot Awards in hetzelfde jaar. Hun reis is te zien in talloze tijdschriften, waaronder een boeiend interview in Harper's Bazaar.

Ze bedienen premium klanten zoals Grand Hotel Huis ter Duin, Soho House, Hilton, Grand Vision, CitizenM en nog veel meer.

Een Unieke Belofte aan Klanten

Als je voor TRANSDUCE kiest, selecteer je niet zomaar een dienst; je stapt een partnerschap binnen. Hun toewijding aan klanten omvat:

  • 365 Dagen Service: Ze staan het hele jaar door tot je beschikking, zodat je geurervaringen altijd op punt zijn.
  • Persoonlijke Ondersteuning: Ze leveren niet alleen producten, maar installeren, monitoren en creëren succes plannen. Hun kwartaalbijeenkomsten houden het partnerschap op koers.
  • Klantgerichte benadering: Ze zijn er om langetermijnrelaties te koesteren. Snelle communicatiekanalen en het lidmaatschap van de TR.Society zijn slechts enkele manieren om jouw tevredenheid te waarborgen.

Maak kennis met het TRANSDUCE Team

De oprichters, Kimberlynn Chaves en Rebeca Barbulescu, gaan voorop. Met de steun van een angel investeerder hebben ze een cultuur van hard werken, viering en transparantie gecreëerd. Ze geloven in het overwinnen van uitdagingen, zich omringen met gelijkgestemde individuen en het bevorderen van een atmosfeer van motivatie en zorgzaamheid. 

De Toekomst Ruikt ZoetHun reis is pas net begonnen. Terwijl ze evolueren, streven ze ernaar om samen met hun klanten te groeien en hun behoeften voorop te stellen in hun uitbreidingsplannen. In de pijplijn hebben ze spannende projecten, zoals autoparfums en een uitgebreid assortiment van voorzieningen.


January 2024

Het Ontgrendelen van de Kracht van Geur: Maak Kennis met TRANSDUCE.

Rebeca Barbulescu